Wie wij zijn

Doeltreffend en doordacht milieu-onderzoek

Over ons

Wie wij zijn

“Supersnelle afhandeling”, “snelle service voor nette prijs”, “heldere communicatie en goede uitleg” zo maar een greep uit de feedback van onze opdrachtgevers. Maar wie zijn we en wat drijft ons?

Waders Milieu BV is in 2018 ontstaan. Eerst als PJ Milieu West daarna als Waders Milieu. In 2021 hebben we AT MilieuAdvies BV overgenomen. Het dienstenpakket is hierdoor behoorlijk uitgebreid. Zoals ons slogan “wat in de grond waar is” aangeeft houden wij van peuren in de grond. Vandaag de dag helpen wij grondverzetbedrijven, aannemers, baggeraars, gemeenten, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, waterschappen bij:

Bodemonderzoek

Voor elke situatie kan Waders Milieu BV een optimaal onderzoeksplan opstellen.

Bodemsanering

Van saneringsplan, BUS-melding tot begeleiding van bodemsanering: Waders Milieu BV is uw logische partner.

Keuring asfalt en grond

Waders Milieu BV is gecertificeerd (in het kader Regeling en Besluit bodemkwaliteit) voor partijkeuringen (AP04) van grond.

Waterbodemonderzoek

Werken aan de waterbodem? Waders Milieu BV helpt door de kwaliteit en kwantiteit betrouwbaar vast te stellen.

Continuïteit boven winst

Ondernemen is samenwerken. Met opdrachtgevers, maar ook in bredere zin. Niet ‘winst maken’ staat centraal, maar de continuïteit van de organisatie. We hebben immers ook een maatschappelijke rol als werkgever. Onze focus ligt op betekenisvol leven en werken met water en land. Zo ondernemen we met een lange termijn visie in harmonie met onze omgeving.

Belang in wereldwijde ontwikkeling

Die lange termijn visie hanteren we ook buiten de landsgrenzen. Speciaal hiervoor is de Stichting PJ Foundation opgericht. Elk jaar besteden we een deel van onze winst aan goede doelen. Zo hebben we een flink aandeel in een fabriek voor schoning- en conservering van zaden in Oeganda: www.sharesuganda.com.

Daar leveren jaarlijks 10.000 tot 15.000 boeren hun sesam- en chiazaden en chilipepers, die vervolgens op de wereldmarkt worden verhandeld. Deze boeren krijgen scholing en een hogere prijs voor hun geteelde producten.

De kern van onze samenwerkingen

Dit illustreert meteen de kern van onze werkwijze: andere ondernemers, in binnen- en buitenland, helpen om hun werk goed te doen. Zodat iedereen een eerlijke boterham kan verdienen!

Op die manier werken we ook samen met onze zusterbedrijven:
PJ Milieu BV in Nijkerk, gespecialiseerd in asbestinventarisatie en bodemsanering
HMB B.V. in Maasbree, experts in mechanisch boren en bodemenergiesystemen

We hebben oog voor elkaars deskundigheid en weten precies wat we aan elkaar hebben. Dat werkt erg prettig. Zowel voor onszelf, als onze opdrachtgevers!

Vrijblijvende offerte opvragen?

Zoek je een partij waarbij prettig samenwerken ook efficiënt samen werken is? Die het vizier richt op jouw doelen voor de lange termijn? En waar altijd in harmonie met de omgeving wordt gewerkt?   

Maak dan eens kennis met onze organisatie. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Waddinxveen. Bel gerust 0182-244 500 voor een vrijblijvend gesprek. Wil je meer weten over de kosten van een onderzoek? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Wij helpen je graag

Waders Milieu BV
Telefoon: 0182 – 244 500
info@wadersmilieu.nl

Veelgestelde vragen

Meer weten over specifieke onderdelen? Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Certificeringen

Lees voor welke werkzaamheden we gecertificeerd zijn.

Werken bij

Een familiebedrijf met toekomst en een goede sfeer. Ga naar onze vacatures.