Kostenraming bodemsanering

Doeltreffend en doordacht milieu-onderzoek

Kostenraming bodemsanering

Verontreinigde grond verkopen of aankopen? Bouwen op verontreinigde grond? Dan is het belangrijk om te weten met welke saneringskosten je rekening moet houden.

Een bodemsanering wordt meestal uitgevoerd in combinatie met andere werkzaamheden. Bouwen, herinrichten, leidingen (ver)leggen en ga zo maar door. Zodra verontreinigde grond geroerd wordt, zijn er extra kosten.

Kosten bodemsanering zijn afhankelijk van de plannen en het risico

Niet elke bodemverontreiniging hoeft volledig verwijderd te worden.

Er zijn wettelijke regels (geen risico’s voor de gebruiker en de omgeving), morele en gevoelsmatige overwegingen (wil ik op verontreinigde grond (laten) wonen) en financiële afwegingen (wat kost het om te saneren en wat is de meerwaarde van schone grond).

We horen graag uw plannen. In combinatie met onze kennis van de meeste recente regelgeving en de beschikbare saneringstechnieken helpen wij je om de juiste afweging te maken. We rekenen meerdere saneringsvarianten door. Op basis van kosten en eindresultaat kan een weloverwogen keuze worden gemaakt.

Vrijblijvende offerte opvragen?

Wil je meer weten over de kosten van bodemsanering? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. We kunnen je ook helpen met de begeleiding van de asbestsanering, een kostenraming of het opstellen van een asbestbeheersplan. Natuurlijk ben je ook van harte welkom op ons kantoor.

We helpen je graag

Johan van Beek
Patrick Blom
Telefoon: 0182-244 500
offerte@wadersmilieu.nl

Veelgestelde vragen

Meer weten over specifieke onderdelen? Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Certificeringen

Lees voor welke werkzaamheden we gecertificeerd zijn.

Werken bij

Een familiebedrijf met toekomst en een goede sfeer. Ga naar onze vacatures.